B.Love
|
|
« Odgovor #420 poslato: Decembar 10, 2009, 22:43:41 » |
|
Gammer
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
~~Sanjce~~
|
|
« Odgovor #422 poslato: Decembar 18, 2009, 13:50:06 » |
|
Poslednji VOZ SMRTI
|
|
|
Sačuvana
|
...DOVOLJNO I ZRNO JE DA SRCE UVEK PUNO JE...
|
|
|
|
|
B.Love
|
|
« Odgovor #425 poslato: Decembar 25, 2009, 19:51:45 » |
|
Avatar super kopija od 2 gb i naravno srpski titl
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #426 poslato: Decembar 26, 2009, 19:05:45 » |
|
upravo gledam pirate sa kariba... aaaaaw kako je hooot ovaj dzoni dep aaaaaaaa lozano Zeitgeist - cula dosta o tom filmu i tek ga sinoc odgledala... - zanimljivo moram priznati...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #428 poslato: Decembar 28, 2009, 16:18:13 » |
|
2012,FILM KOJI RAZARA!!!!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
BOY NAMED SANDOZ
|
|
« Odgovor #429 poslato: Decembar 31, 2009, 17:37:22 » |
|
Mary Poppins, ne volim mjuzikle ali film me je odusevio. Fantastican film, ko nije pogledao preporucujem . Za ono dete iznutra .
|
|
|
Sačuvana
|
Ja sam uvek u pravu. To realnost gresi . I want something good to die for, to make it beautiful to live.
|
|
|
alice in velvet
|
|
« Odgovor #430 poslato: Januar 03, 2010, 00:20:33 » |
|
Sveti Georgije ubiva aždahu..... valjda sam previše očekivala. Nije mi se posebno dopao film s obzirom na najave, budžet i ekipu (Ristovskog, Kovačevića itd....) fali mi suštine, dosta je zbrzana osnova, ok visokobudžetni je film ali zašto je poenta na gotivnoj fotografiji, kostimima i pirotehnici kad postoji tako dobra i jaka priča i odličan tekst odličnog Dušana... Sto se tice glumaca Natasa Janjic je bila solidna, "Gavrilo" me jako razočarao. Stvar su izvuki odlični Lazar, Milena, Bora, i Zoran, a dječak je bio sjajan. Sve u svemu- precjenjeno!
|
|
|
Sačuvana
|
Na jedno uvo ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo ako mi priđu sa prave strane
|
|
|
^Candy Man^
|
|
« Odgovor #431 poslato: Januar 24, 2010, 22:02:59 » |
|
odgledao Hangover.... znaci preporucujem ga svima..... ja se ceo dan smejem...xD bruka film.. a sad cu 2012.
|
|
|
Sačuvana
|
Moj je zivot Svicarska,skoro pa savrsen k'o blistavi brilijant,vjestom rukom izbrusen... Hocu ja jedan ovakav...
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #432 poslato: Januar 24, 2010, 22:39:46 » |
|
odgledao Hangover.... znaci preporucujem ga svima..... ja se ceo dan smejem...xD bruka film.. a sad cu 2012. oba su strasni filmovi! ...jedni od najboljih koje sam gledao prosle godine ja sad odgledao Poslednji Samuraj na tv-u po ko zna koji put ...kakva je to samo filmcina
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #434 poslato: Januar 27, 2010, 11:16:12 » |
|
serlock olms...film je odlican
|
|