-intro-
|
|
« Odgovor #7470 poslato: Jul 28, 2008, 23:18:51 » |
|
Se pitam sta je sa ovim ljudima veceras...
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #7471 poslato: Jul 28, 2008, 23:33:26 » |
|
Kakvo bešenje Mickilli spominješ? Pa zar nismo mi ne........? Btw, pričam sa drugom..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #7472 poslato: Jul 28, 2008, 23:38:12 » |
|
Ma jesmo Zenkoji... naravno da jesmo... ja to onako... da se obesim da me izduva vetar da mi se probistre misli ja se resavam da uradim nesto... i hocu... bas...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #7473 poslato: Jul 28, 2008, 23:38:49 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #7474 poslato: Jul 29, 2008, 00:01:58 » |
|
Ma jesmo Zenkoji... naravno da jesmo... ja to onako... da se obesim da me izduva vetar da mi se probistre misli ja se resavam da uradim nesto... i hocu... bas... A šta ćeš to da uradiš..?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #7475 poslato: Jul 29, 2008, 00:03:26 » |
|
Nesto sto davno nisam i sto mi je bas trebalo... i ako sam... sad je malo, ali sasvim malo lakse... sad se opet tripujem... razmisljam... eee...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #7476 poslato: Jul 29, 2008, 00:04:41 » |
|
Mi se vristi...aaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #7477 poslato: Jul 29, 2008, 00:09:15 » |
|
...mi se ne spava ali moram........
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #7478 poslato: Jul 29, 2008, 00:13:31 » |
|
Ne moras...
Smrzavam se...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #7479 poslato: Jul 29, 2008, 00:15:59 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #7481 poslato: Jul 29, 2008, 00:18:18 » |
|
welcome to my world... Meni se trci... da izbacim ovo iz sebe... i razmisljam o necijem "uvek tu za tebe..."
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #7482 poslato: Jul 29, 2008, 00:19:29 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #7483 poslato: Jul 29, 2008, 00:21:35 » |
|
Nesto sto davno nisam i sto mi je bas trebalo... i ako sam... sad je malo, ali sasvim malo lakse... sad se opet tripujem... razmisljam... eee... Aha... Čim ti razmišljaš, nema ništa od toga! Znam te.. Al' nema veze, sve je to ok. Mora da prođeš kroz neke stvari, nešto možda i naučiš, ali biće super posle toga... A to "uvek tu za tebe...", od toga nema ništa, to se samo tako kaže.. Označava da nešto što je postojalo nikad neće nestati, ali se neće ni nastaviti, bar ne onako kako bi mi želeli... Sorry..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #7484 poslato: Jul 29, 2008, 00:27:52 » |
|
Vristim
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|