ChEtNiK
|
|
« Odgovor #45 poslato: Jun 23, 2007, 16:10:27 » |
|
Ja se ne secam sta sam sanjala ali moja drugarica je sanjala veoma interesantan san u kom ima i mene... Ja sam vodja bapststicke crkve i svi me slusaju, a ona je moja desna ruka. Kada se neki klinac pobuni protiv nas, ja ga dovucem i odrzim mu govor i dokazem mu da sam ja upravu i tako ugusim svaku bunu... Ne znam tako nesto, uglavnom to mi je bilo veoma cudno....
To je epizoda iz south parka Koja epizoda ja ih sve znam? Kada je Kartmen hteo da zaradi 10 miliona dolara... Znash ono "Praise the lord...". Imam tu epizodu ako hocesh da ti poshaljem...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #46 poslato: Jun 30, 2007, 16:52:09 » |
|
Sanjam ga sanjam, skoro svake noci...samo je on u srcu mom....
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #47 poslato: Jun 30, 2007, 16:52:55 » |
|
jooj, pa to mi je bash poznato... Ko to pjeva??
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #48 poslato: Jun 30, 2007, 17:15:50 » |
|
DE ME NADJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOCAS MI SRCE PATI NOCAS ME DUSHA BOLI... Silvana Arnautovic
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #49 poslato: Jul 01, 2007, 01:09:54 » |
|
DE ME NADJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOCAS MI SRCE PATI NOCAS ME DUSHA BOLI... Silvana Arnautovic TESKO JE KAD SE VOLI... I KAD O S T A N E S S A M !!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #50 poslato: Jul 01, 2007, 01:15:33 » |
|
JOOOOOOOOOOJ!
krc (bacam chashu na pod) Kakva je pesma... Josh kad ti neshto znachi i kad cugnesh...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #51 poslato: Jul 01, 2007, 01:52:30 » |
|
Pa tacno da se zajedno sa casom i ja slomim... Necu vise da spavam - onda ne mogu ni da sanjam.. onda je i lakse... joooooojjjjj krc( i ja sam bacila, hm...ovo nije casa ovo je bio moj mobilni...)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #52 poslato: Jul 01, 2007, 04:05:30 » |
|
ljudi ja vec mnogo noci uzastopno sanjam moju barbiku, al nikad od nje nisam uzeo broj moba... poceo sam da ludim al mi je ushla u krv... a baki chedo to je Armenulic nije Arnautovic!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
smaf
|
|
« Odgovor #53 poslato: Jul 01, 2007, 10:36:16 » |
|
Ne mogu sama u Lazi, moracu tebe da povedem!
'Ajde pa da ja i ti igramo tablic u chetvoro... Jedva cekam , a ti?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #54 poslato: Jul 01, 2007, 12:27:26 » |
|
hehe... Ma, da... Stvarno je ona super pjesma... hehehehehehhehehehe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #55 poslato: Jul 01, 2007, 17:30:35 » |
|
ljudi ja vec mnogo noci uzastopno sanjam moju barbiku, al nikad od nje nisam uzeo broj moba... poceo sam da ludim al mi je ushla u krv...
Mishche pa sta cekas bweee... 'ajde... Nemoj da bude ono laku noc...moja mala barbiko, dzaba sve... joj sto sam ja nocas sanjala lepe snove...joj...joj bas,bas nisam zelela da se probudim...jooj... uh...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #56 poslato: Jul 01, 2007, 17:33:35 » |
|
ja se u zadnje vrijeme niceg ne sjecam...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #57 poslato: Jul 03, 2007, 13:43:02 » |
|
Ja se ne secam sta sam sanjala ali moja drugarica je sanjala veoma interesantan san u kom ima i mene... Ja sam vodja bapststicke crkve i svi me slusaju, a ona je moja desna ruka. Kada se neki klinac pobuni protiv nas, ja ga dovucem i odrzim mu govor i dokazem mu da sam ja upravu i tako ugusim svaku bunu... Ne znam tako nesto, uglavnom to mi je bilo veoma cudno....
To je epizoda iz south parka Koja epizoda ja ih sve znam? Kada je Kartmen hteo da zaradi 10 miliona dolara... Znash ono "Praise the lord...". Imam tu epizodu ako hocesh da ti poshaljem... aaa... Hvala na ponudi ali ne moras da mi saljes, jer ovih dana nabavljam sve sezone, za sada imam 9 i 10...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #58 poslato: Jul 03, 2007, 15:03:31 » |
|
God damn it... Ja imam nekih 120 epizoda...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #59 poslato: Jul 06, 2007, 10:37:50 » |
|
Ja sam skinula cijelu neku seriju sa ABC-a ili NBC-a... Zapravo, nije bitno... Zove se MY NAME'S EARL... Pišaona...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|