Милан Бандић
|
|
« Odgovor #7050 poslato: Avgust 17, 2009, 09:11:25 » |
|
Добро јуууутрооооооо!
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
~~MRVICA~~
|
|
« Odgovor #7051 poslato: Avgust 17, 2009, 10:28:16 » |
|
Zdravoooooo!!!!!!! Lepog li dana.....OBECAVA...
|
|
|
Sačuvana
|
******HAJDE DA SE DRUZIMO****** :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #7052 poslato: Avgust 17, 2009, 11:34:45 » |
|
Jeste lep,ali je malo vrucina malo vise
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
~~MRVICA~~
|
|
« Odgovor #7053 poslato: Avgust 17, 2009, 11:45:36 » |
|
He, he! Bice bolje! Ne daj se! Ja tek treba da izadjem, a tako mi se nesto ne daaa.... Kako si mi ti?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #7054 poslato: Avgust 17, 2009, 11:51:26 » |
|
Joj ja vec isla do grada i prokuvala sam A trebam opet da idem posle Veseeeloooo... Sta ima za novo?Kako poslic?
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
~~MRVICA~~
|
|
« Odgovor #7055 poslato: Avgust 17, 2009, 11:54:10 » |
|
Solidarisacu se sa tobom, i ja krecem malo kasnije.... Poslic je ok, jos nismo pocele bas da radimo, pocinjemo prvog septembra, sad jos samo dezuramo, upisujemo decu i tako to.... Videcemo kako ce biti u septembru....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #7056 poslato: Avgust 17, 2009, 11:56:02 » |
|
Super luce Al ce da ti bude veselo
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
~~MRVICA~~
|
|
« Odgovor #7057 poslato: Avgust 17, 2009, 11:57:51 » |
|
Ma kod mene ti je konstantno veselo..... Saljem ti kissice pa se kuckamo... Odoh!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #7058 poslato: Avgust 17, 2009, 12:00:30 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
^Candy Man^
|
|
« Odgovor #7059 poslato: Avgust 17, 2009, 13:20:19 » |
|
Dobar juter ljudovi..... Treba mi pomoc...Jel zna neko gde mogu da kupim 150-200 onih crvenihg rogova sto svetle, sto se prodaju na seoskim slavama, za neke male pare?
|
|
|
Sačuvana
|
Moj je zivot Svicarska,skoro pa savrsen k'o blistavi brilijant,vjestom rukom izbrusen... Hocu ja jedan ovakav...
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #7060 poslato: Avgust 17, 2009, 14:36:50 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #7062 poslato: Avgust 17, 2009, 17:19:15 » |
|
opa koleginice,dakle jos jedan mali alkos/alkoska se rodio/la ako ako,idemoooo e loodack,kako su mi se ljudi popeli na.......zbog tih rogova,previse se loze,al ono sto ocu da ti kazem je da nemam pojma koliko kostaju bilo je na festu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Skorpija
|
|