Kovach.rs
Vesti: Tekstovi pesama --> Lyrics
 
*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije


  Prikaži poruke
Stranice: [1] 2
1  Sport / Automobilizam / Bitne stvari za kupovinu novog automobila poslato: Septembar 12, 2013, 13:24:39
Vodeći računa o modelu, boji, motoru, dodatnoj opremi, često previdimo neke druge važnije stvari, zbog čega se kupovina novog automobila može pretvoriti u pravu noćnu moru. Zato treba otvoriti četvore oči i dilera ispitati do detalja o svemu. Sve staviti na papir, i pozitivno i negativno, da bi se dobila realna cena.
Dodatne probleme stvara kupovina vozila na kredit ili lizing uz gomilu “zamki” u koje neoprezan kupac može da upadne. O tome ćemo pisati drugom prilikom, a sada se osvrnimo na konkretne stvari vezane za sam automobil.
NIKADA ne dozvolite da isključivo cena, ma kako ona bila povoljna, bude faktor na osnovu koga ćete se odlučiti za određenu marku tj. model automobila...http://www.autofonija.com/2013/09/kupovina-novog-automobila/
2  Kompjuteri i Internet / Zanimljivi sajtovi / Za zaljubljenike u tehniku i moderne tehnologije poslato: Avgust 16, 2013, 11:29:59
Personal magazin je odlično mesto na kome možete pročitati najnovije informacije iz oblasti interneta, web dizajna, telefonije i sl...

http://www.personalmag.rs/
3  Info / Vesti / Seka Aleksić pozvala kolege da zajedno pomognu Kraljevčanima poslato: Novembar 08, 2010, 18:37:52
Budući da je zemljotres koji se dogodio u Kraljevu uzdrmao celu Srbiju, pevačica Seka Aleksić javno je pozvala sve svoje kolege da organizuju veliki humanitarni koncert i da sva prikupljena sredstva doniraju Kraljevčanima.

“Evo ja javno pozivam… sve kolege, koleginice da organizujemo humanitarni koncert za pomoć ljudima iz Kraljeva kojima je zemljotres uništio domove!!! Pozivam SVE da mi se pridruže i pomognu tim ljudima, hajmo da vidimo koliko će se vas javiti sa željom da učestvuju u ovoj akciji?!”- napisala je Aleksićeva na svom profilu na Facebooku i pozvala Beogradsku arenu da ustupi dvoranu za koncert.

“Naša zemlja ima toliko zvezda, da se svi skupimo i uz simboličnu cenu karte sigurna sam da možemo pomoći Kraljevu. Ja sam spremna na ovaj humanitarni gest. A vi, drage kolege?” kaže pevačica.

Budući da su u Srbiji koncerti ponovo u modi, Sekina inicijativa možda zaista bude i realizovana, ukoliko ostali pevači prihvate njenu ideju!
4  Info / Vesti / Praistorijska riba začetnik seksualnog života poslato: Februar 25, 2009, 20:22:24
Seks je bio deo života živih bića pre 380 miliona godina, mnogo ranije nego što se prethodno mislilo, saopšteno je danas u Londonu, prenosi Rojters.
Interna oplodnja je bila rasprostranjena kod praistorijskih riba koje su živele na koralnim grebenima pre najmanje 380 miliona godina, navodi se najnovijoj studiji objavljenoj u naučnom časopisu "Nature".
Ovo otkriće veoma je značajno za istoriju reprodukcije kičmenjaka, uključujući i čoveka.
Londonski paleontolog Zerina Johanson i njena ekipa naučnika iz Australije, gde su pronađeni fosili riba, zaključili su da je kopulacija (snošaj) bio česta kod nekih izumrlih vrsta ajkula, jer su pronađeni fosili embriona. Fosili sa embrionom su veoma retki i stručnjaci su prvobitno mislili da je embrion bio poslednji obrok praistorijske ribe, a da nije reč o reprodukciji.
Naučnici su smatrali da je tako drevna riba imala primitivniji način reprodukcije, odnosno da je oplodnja jajne ćelije bila vantelesna, u moru, kao što je i sada slučaj sa mnogim vrstama riba.
5  Info / Vesti / Odluka o otpuštanjima u aprilu poslato: Februar 24, 2009, 22:18:13
Srbija bi do aprila trebalo da izradi novu projekciju javnih finansija koja uključuje odluku da li će biti otpuštanja u administraciji i javnim preduzećima na lokalnom nivou, kaže potpredsednik vlade Božidar Đelić.

Takva odluka bi trebalo da bude donesena pre planiranih sastanaka s predstavnicima MMF-a i predstavnicma Svetske banke u aprilu, kazao je Đelić  na okruglom stolu o perspektivi javnih i državnih preduzeća u Srbiji, koji organizuje Ekonomist Media Group.

Đelić je, međutim, naglasio da se „u momentu krize ne kreće u najdublje rezove“.

Kako je naveo, ono što se troši na penzije i plate ide na usluge javnih preduzeća i prehrambenu industriju i treba biti oprezan da ne dođe do smanjivanja domaće tražnje: „Naizgled pametna odluka da sasečemo plate i penzije u momentu krize može da ispadne kontraproduktivna“, kazao je on.

Potrpedsedenik vlade je najavio da bi odmah posle donošenja rebalansa budžeta morala da se izvrši ponovna analiza poslovnih planova javnih preduzeća za 2009. i krene u pripremu planova za sledeću godinu i naredne tri.
6  Info / Vesti / LG Crystal Clear - prvi providni mobilni telefon na svetu poslato: Februar 23, 2009, 22:31:22
Vodeća svetska kompanija u oblasti mobilnih komunikacija LG Electronics predstavila je novi model telefona LG-GD900, na Svetskom 3G kongresu u Barseloni, održanom tokom februara 2009. u Barseloni.

Posle velikog broja inovacija na polju dizajna, LG je otišao i korak dalje. Model GD 900 je prvi providni mobilni telefon i od ovog estetski inovativnog koncepta se očekuje da u najmanju ruku postavi nove standarde i postane ultimativni modni detalj.

Kada je otvoren, njegova slajder tastarura se osvetli, a svetlost se , odbijajući se od uglačanog srebrnog kućišta širi i privlači pažnju, kako na sebe, tako i na onoga u čijim je rukama. Jedinstveni providni dizajn nije jedina karakteristika novog telefona. Pripada visokoj kategoriji mobilnih uređaja i poseduje sve neophodne performanse za svoju klasu.
7  Info / Vesti / Od 30. januara gorivo skuplje zbog akciza poslato: Januar 29, 2009, 20:46:31
Kako je objavljeno u Službenom glasniku, akciza na sve vrste motornog benzina biće povećana za 6,09 dinara, na dizel goriva za 6,9 dinara po litru, a na tečni nafni gas za 1,99 dinara po kilogramu. Tako će akciza na motorne benzine iznositi 42 dinara, umesto sadašnjih 35,91, akciza na dizel goriva biće 26 umesto sadašnjih 19,1 dinar po litru, dok će akciza na tečni naftni gas biti 13 umesto 11,01 dinar po kilogramu.

Naftni derivati u Srbiji, zbog redovnog preseka cena nafte na svetskom tržištu, poskupeli su u utorak u proseku za 8,21 dinar po litru, pri čemu su motorni benzini poskupeli u proseku za 7,42 dinara, a dizel gorivo za devet dinara po litru. Do tog poskupljenja naftnih derivata u Srbiji došlo je zbog toga što je, od poslednje korekcije cena, nafta na svetskom tržištu poskupela za 30,11 odsto.

Izmena zakona o akcizama objavljena je u Službenom glasniku 22. januara, a stupiće na snagu u petak 30. januara.
8  Info / Vesti / Budi VIP student poslato: Januar 18, 2009, 13:10:32
Projekat “Budi Vip student” namenjen je studentima završne godine osnovnih studija biznis i IT orijentacije koji žele da se usavršavaju u oblasti telekomunikacija. U drugoj fazi od studenata se očekuje da pošalju esej na temu “Kako će telekomunikacije u budućnosti uticati na naš svakodnevni život?”, na engleskom jeziku. Rok za slanje eseja je 31. januar, a imena 40 finalista biće objavljena 16. februara.

Većina fakulteta sa Univerziteta u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu ima svoje predstavnike u narednom krugu, a odluka o studentima koji su prošli dalje doneta je nakon detaljne evaluacije pristiglih prijava. Kvalitet studenata najbolje ilustruje podatak da oko 75 odsto kandidata ima prosečnu ocenu višu od 8,5.

U odgovorima na pitanja studenti su pokazali pozitivan stav, originalnost i ambiciju da se lično i profesionalno usavršavaju. Telekomunikacije su za njih industrija budućnosti u segmentu primene najnovijih tehnologija u službi komunikacija i u oblasti marektinga, prodaje, odnosa sa javnošću, odnosa sa potršošačima i ljudskih resursa.

Nakon tri faze selekcije, odlukom stručnog žirija biće odabrano 20 Vip studenata koji će dobiti školarinu za nastavak studija na matičnom fakultetu, plaćenu dvomesečnu praksu u kompaniji Vip mobile, edukacionu posetu centrali mobilkom austria grupe i Telekoma Austrija, mobilne telefone i SIM kartice i druge vredne nagrade.

U drugu godinu projekta “Budi Vip student”biće uloženo ukupno 150.000 evra.
9  Info / Vesti / Google otpušta radnike... poslato: Januar 16, 2009, 20:46:48
  Kompanija Gugl zatvoriće tri razvojne kancelarije i otpustiti 100 zaposlenih budući da je recesija pogodila i tu kompaniju koja je vlasnik najpopularnijeg interent pretraživača. Huh?
  Gugl, poznat po odličnim uslovima za rad, zatvorio je neke od besplatnih kafe-barova za zaposlene, a umesto uobičajenih 1.000 dolara kao novogodišnji poklon, zaposleni su dobili mobilne telefone vrednosti 400 dolara.
  Vrednost akcija Gugla pala je danas za 10,85 dolara, odnosno za 3,6 odsto, na 290,12 dolara.

Ja bih se zabrinuo!?!
10  Kompjuteri i Internet / Zanimljivi sajtovi / Odg: Odlican besplatni auto foto oglasi poslato: Oktobar 23, 2008, 20:13:50
Nešto novo na mreži:

<a href="http://www.polovni-automobili-srbija.rs>www.polovni-automobili-srbija.rs[/url]
11  Kompjuteri i Internet / Zanimljivi sajtovi / Polovni auto delovi poslato: Septembar 28, 2008, 16:15:40
Sajt pretenduje da postane najveća berza polovnih delova za sva motorna vozila. Možete ga pogledati na adresi www.auto-delovi.info
Sve dobronamerne kritike su dobrodošle. Hvala.
12  Sport / Fudbal / Odg: Zvezda ili Partizan? poslato: Septembar 15, 2008, 22:24:54
Ne treba lupati auta već one koji su doveli, pardon godinama dovodili zvezdu do onoga gde je sad. Sve je gore i gore. Potkupljivanjem sudija pokušava se nešto postići ali sve je to kratkog daha. Potrebno je da zvezda ispadne iz lige pa da se svi dozovu pameti. Ma šta pričam. Sve ovo se i radi da bi neko kupio zvezdu za tepsiju ribe čim se usvoji zakon a sve to pod firmom "velikog spasioca" srpskog fudbala. SRAMOTA!!!
13  Sport / Automobilizam / Odg: Nova Dacia Logan poslato: Septembar 11, 2008, 22:05:02
Sve je to OK ali ne treba se zanositi da će novi model doneti nešto revolucionarno. I dalje će to biti "jeftin model za (uglavnom) istočno evropsko i sl. tržišta". Male promene u dizajnu i možda malo više elektronike neće moći da nadvladaju utisak koji ostavlja upotreba jeftinih materijala, pre svega na komandnoj tabli i enterijeru, a onda i sama udobnost prilikom vožnje
14  Razno / Svaštara / Odg: Shta bi vas trenutno obradovalo? poslato: Septembar 02, 2008, 21:01:27
Da Nole dobije Robreda, i da mu konačno krene kakao treba.
15  Razno / Svaštara / Odg: ANKETA - STA PIJETE DOK STE ZA KOMPJUTEROM? poslato: Avgust 30, 2008, 20:48:44
Kafa pod obavezno i neki sok, najčešće šveps
Stranice: [1] 2
Pokreće MySQL Pokreće PHP

Copyright © 2003-2013 by kovach
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS! Dilber MC Theme by HarzeM