PUNK-podeljena misljenja

<< < (3/5) > >>

Moca:
Citat: B.Love  Avgust 05, 2009, 00:38:20

A sta da slusam ? tri rifa na gitari tri akorda i silno dranje a u publici sutiranje...STA CU KAD SAM ODRASTAO UZ HARD-ROCK PA OSTADOH U TOM FAZONU ZA CEO ZIVOT...

haha :) Upravo to!!!

♠jeckitj♠:
Citat: ღ honey_mici ღ  Avgust 05, 2009, 00:42:34

he, volim po nesto od punk-a. odnosno punk-rock-a... kao klinka sam slusala punk... pre je bio bolji, msm to je neko moje glediste...
Danas su retki pravi punkeri... uglavnom je danas kao popularno biti u nekom buntu pa aj da slusamo punk i oblacimo se punkerski...
Mada ima da se probere po nesto :)

A Jeckitj postoji u Svastari tema o kojoj si pricala ;) potrazi je... :)

od skora slusham punk al po onome shto znam slazem se da je bio mnogo bolji pre...gobilini su ne prevazidjeni mada six pack nije losh  ;D ;D ;D
a hvala za predlog mici  :-* :-* :-*

tapacirani kostur:
Od sutki nema nista posto danasnje generacije novopecenih rokera i punkera i metalaca i ne znaju sta je to,a sto se tice dva ritma i tri rifa,ako malo bolje poslusas videces da i nije bas tako nemoj se drzati samo cistog i suvog punka!!!

ivaccc:
Punk is dead, nažalost... Nema više ništa od toga... Danas je HC ustvari punk... A to je odvratno...

B.Love:
Slusajuci Sex Pistolse i The Clah zaista sam osetio neku energiju i razliku od stereotipa,tu energiju je imala na startu i Pekinshka patka,Toni Montano je uvek bio samo pozer...i toliko o pravom panku i pobuni tadasnje mladezi,hteli su nesto ali nisu znali kako da sruse ono sto je bilo pre njih i ostanu samo oni,anarhija ne moze dugo trajati...

Kasno je za Hard rock
Umorni su Gillan i Plant
Ubila ih velika lova
Sveza krv je novi val
Bolje da nosim kratku kosu...itd itd

Dekice Gillan i Plant i dan danas pune hale i stadione...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana