PUNK-podeljena misljenja
tapacirani kostur:
Sta je punk trebao da bude,sta je bio,i na sta je spao?Da li je punk danas postao jos jedan od sablona u koje se mladi uklapaju ili je i dalje individualna stvar???
Moca:
Prvenstveno gledam punk kao muziku a, i ne svidja mi se mnogo, postujem one koji je slusaju, cak sam je i svirao, istina je da muzika koja ume da ponese masu, par mojih drugara imaju svoju grupu, idem na njihove nastupe alo ti nije muzika koju bih slusao kuci, i uglavnom muzika ne utice na moj stil oblacenja i frizuru
~Avax~:
Citat: Moca Avgust 04, 2009, 18:31:10
Prvenstveno gledam punk kao muziku a, i ne svidja mi se mnogo, postujem one koji je slusaju, cak sam je i svirao, istina je da muzika koja ume da ponese masu, par mojih drugara imaju svoju grupu, idem na njihove nastupe alo ti nije muzika koju bih slusao kuci, i uglavnom muzika ne utice na moj stil oblacenja i frizuru
taj rad torima,oblacis se ko ljakse,slusas metal/rock ;) xexexe ;D
♠jeckitj♠:
punker nije seljak sigurno... niti su punkeri jedini koji imaju toootalno drugachiji nachin oblachenja od "normalnih" seljaka i narodnjaka,emovaca,rokera i ostalih... neko jednostavno voli da ima chirokanu na glavi i nosi starke... slazem se sa mushmulom shto se tiche prvog dela... pomalo i slusham punk al ne oblachim se kao pravi punker... treba pokrenuti temu o vidu oblachenja uopshte (ako je vetj neko nije pokrenuo)... ne mislim i ne gledam ljude po tome shta oblache i kako se oblache i frizura mi je najmanje bitna...
sa avaxovim komentarom se ne slazem ali poshtujem njegovo mishljenje naravno...
~Avax~:
Citat: ♠jeckitj♠ Avgust 04, 2009, 19:31:51
punker nije seljak sigurno... niti su punkeri jedini koji imaju toootalno drugachiji nachin oblachenja od "normalnih" seljaka i narodnjaka,emovaca,rokera i ostalih... neko jednostavno voli da ima chirokanu na glavi i nosi starke... slazem se sa mushmulom shto se tiche prvog dela... pomalo i slusham punk al ne oblachim se kao pravi punker... treba pokrenuti temu o vidu oblachenja uopshte (ako je vetj neko nije pokrenuo)... ne mislim i ne gledam ljude po tome shta oblache i kako se oblache i frizura mi je najmanje bitna...
sa avaxovim komentarom se ne slazem ali poshtujem njegovo mishljenje naravno...
pazi lozanu,jaooooo,cc...zezam se s ludakom mocom,a ti se primas bez potrebe ;)
dakle,najpre sto se oblaceja tice da se odma slozimo da muzika koju slusas ne bi trebala da ima veze sa stilom oblacenja...ja pre svega h8ujem osobe koje se oblace da bi se drugom svidele ili iskljucivo prema onome sto slusaju,a njima samima se ne svidja...punk je inace fina vrsta muzike i to je to,a recicu samo jos nesto...PRE CU DA POSTUJEM NEKOGA KO NOSI BODLJE I CIROKI NEGO ISFURANOG FENSERA/FENSERKU ;) toliko od mene,da se razumemo ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana