Милан Бандић
|
|
« Odgovor #135 poslato: Decembar 31, 2008, 15:10:16 » |
|
Imam jedan.
Tatoo.
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #136 poslato: Decembar 31, 2008, 15:23:47 » |
|
weee...ja sam chula da ako radish preko koske boli uzasno.... O.o svejedno ja bih uradila u skorije vreme jednu malu tetovazicu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Big Moca
|
|
« Odgovor #137 poslato: Decembar 31, 2008, 19:30:50 » |
|
Imam 3 tetovaže i neopisivu želju da ih uklonim (sve tri su lepe i urađene su pre 10-ak godina).Ne preporučujem nikom da se teovira i da obeležava sebe.Budite prirodni,onakvi kakve vas bog stvorio,dovoljno ste lepi i bez dodatnog ukrašavanja.
|
|
|
Sačuvana
|
Jedini normalan u svetu ludih,ili jedini lud u svetu normalnih...
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #138 poslato: Januar 01, 2009, 08:57:09 » |
|
weee...ja sam chula da ako radish preko koske boli uzasno.... O.o svejedno ja bih uradila u skorije vreme jednu malu tetovazicu No no! Ne može ni malu! Prvo ide mala, pa posle malo veća, pa sve tako.. Onda treba da skidaš jer kasnije shvatiš da ti to ništa ne znači, samo ti smeta..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ciganche:)
|
|
« Odgovor #139 poslato: Januar 02, 2009, 00:33:31 » |
|
weee...ja sam chula da ako radish preko koske boli uzasno.... O.o svejedno ja bih uradila u skorije vreme jednu malu tetovazicu No no! Ne može ni malu! Prvo ide mala, pa posle malo veća, pa sve tako.. Onda treba da skidaš jer kasnije shvatiš da ti to ništa ne znači, samo ti smeta.. a sta ako istetoviras nesto sto ti znaci? msm mozda i ne zelis da je skines ja sam i za jedno i za drugo.. dugo sam zelela taj pirsing na obrvi, ali sada nesto i nisam zagrejana...volim da vidim kada ga neko ima... a tattoo... neki mali, fini i da znaci nesto osobi koja ga nosi...
|
|
|
Sačuvana
|
Everything will be OKAY in the end. If it is NOT okay, it is not the END.
ja cu naci novog princa, al za mene ce moj tata uvek biti kralj ♥ ♥ ♥
|
|
|
kosaUsvimBOJAMAduge
|
|
« Odgovor #140 poslato: Januar 02, 2009, 19:01:46 » |
|
Imam 3 tetovaže i neopisivu želju da ih uklonim (sve tri su lepe i urađene su pre 10-ak godina).Ne preporučujem nikom da se teovira i da obeležava sebe.Budite prirodni,onakvi kakve vas bog stvorio,dovoljno ste lepi i bez dodatnog ukrašavanja.
mene nije bog stvorio...
|
|
|
Sačuvana
|
mali princ je u mom svetu mi zajedno delimo njegovu planetu
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #141 poslato: Januar 02, 2009, 19:05:41 » |
|
a ne, nego te roda donela...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kosaUsvimBOJAMAduge
|
|
« Odgovor #142 poslato: Januar 02, 2009, 19:27:44 » |
|
strasno.....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #143 poslato: Januar 02, 2009, 19:30:09 » |
|
sta je strasno? to sto te donela roda ili...?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kosaUsvimBOJAMAduge
|
|
« Odgovor #144 poslato: Januar 02, 2009, 19:34:28 » |
|
to sto tako lupetas....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #145 poslato: Januar 02, 2009, 19:39:51 » |
|
zar ja? !!! ma neeeeee,sta ti pada na pamet...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Jelena
|
|
« Odgovor #146 poslato: Januar 02, 2009, 19:42:23 » |
|
Tako je , druzhe!!!! Slazem se u potpunosti. Oduvek sam bila protivnik i tet i pirs... Just be what you are- i najbolje ces proziveti zivot tako....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #147 poslato: Januar 03, 2009, 01:04:02 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kosaUsvimBOJAMAduge
|
|
« Odgovor #148 poslato: Januar 03, 2009, 01:41:57 » |
|
nije...ja sam ocekivala katastrofa bol ali nije...bolelo je samo na prelazu na nogu/jbg tu je tanka koza/
inace nije bolelo...a sad verovala ili ne uopste se ne kajem,niti cu...sta ces...mali princ je za mene nesto sto me opisuje....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|