Kovach.rs

Kompjuteri i Internet => Zanimljivi sajtovi => Temu započeo: Marconi96 Januar 13, 2013, 20:17:12Naslov: SveZnalac Forum
Poruka od: Marconi96 Januar 13, 2013, 20:17:12
SveZnalac je globalan forum koji tematski  obuhvata skoro sve oblasti svakodnevnog  života. Iako mlad forum, borimo se sa tim da uspe i pokažemo  njegovu svetlost. Forum je nastao 06, januara 2013 godine.
Glavna ideja, na kojoj se zasniva SveZnalac Forum je brza razmena masovnog znanja i iskustava širom regiona, downloada i komunikacije izmedju članova. SveZnalac Forum svojim članovima pruža mogućnost da traže i dobiju pomoć, da diskutuju o širokom spektru tema, od tehničkih pitanja,društvenih pojava sve do download zone.
Radivši na potpunom novom dizajnu teme, došli smo do ideje da odradimo i neke novitete koje do sada nisu bile pojavljivane na SMF forumima, a te novitete Vam nećemo otkriti već dođite pogledajte sami.
Forum obuhvata sve teme privatnog, društvenog i poslovnog života. Počevši od Zabavnih tema (opuštenih), preko stručnih, download zone, sve do opšte teme. Na forumu možete naći Baš sve što Vas okružuje. Nemorate ići na druge forume i registrovati, na SveZnalac imate SVE!
Imajte obzira da je forum tek Novo otvoren, dođite i pomognite nam da Našu SveZnalac zajednicu učinitmo bogatijom Vašim postovima i popularnijom Vašom aktivnošću.


Naslov: Odg: SveZnalac Forum
Poruka od: ZenTale Januar 15, 2013, 11:24:16
Podrška i puno uspeha u stvaranju dobrog foruma. :prijatelj: