Kovach.rs

Info => Sport => Temu započeo: Милан Бандић Oktobar 30, 2012, 10:32:55Naslov: Udovičić podneo ostavku na mesto selektora
Poruka od: Милан Бандић Oktobar 30, 2012, 10:32:55
Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić podneo je ostavku na to mesto, a Vaterpolo savez Srbije prihvatio je tu odluku.

Udovičić je ponudio ostavku na lični zahtev posle sastanka održanog sa igračima i čelnicima saveza u Beogradu.

"VSS obaveštava javnost da je selektor Dejan Udovičić podneo ostavku na lični zahtev na početku sastanka koji je danas održan sa igračima i čelnicima saveza u Beogradu. Ostavku je predsednik VSS Velibor Sovrović prihvatio", navodi se u saopštenju na sajtu VSS.

Igrači su dali punu podršku VSS-u u potrazi za novim selektorom, a privremeni vršilac dužnosti selektora biće Dejan Savić, trener Crvene zvezde.


Naslov: Odg: Udovičić podneo ostavku na mesto selektora
Poruka od: Милан Бандић Oktobar 30, 2012, 10:35:33
Predsednik Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Velibor Sovrović rekao je da su igrači normalno reagovali na ostavku selektora reprezentacije Dejana Udovičića pred današnji sastanak sa njima i rukovodsvom nacionalnog saveza u Beogradu.
Udovičić, koji je državni tim vodio od 2006. godine, podneo je ostavku na lični zahtev.
"Igrači su to normalno prihvatili. Sigurno im u tom trenutku nije nije bilo prijatno, ali oni su došli na okupljanje sa idejom da igraju za Srbiju, što nikada nije dovedeno u pitanje", rekao je Sovrović za B92.

Reprezentaciju Srbije će u prva dva meča Svetske lige, protiv Nemačke 31. oktobra u Hamnurgu i Španije 3. novembra u Beogradu, predvoditi trener Crvene zvezde Dejan Savić, kako je i ranije bilo planirano.
"Mi moramo kao pravi sportisti da prevaziđemo ovu situaciju. Savić je v.d. selektora reprezentacije, s obzirom da je on imenovan od Stručnog saveta, jer su Udovičić i Dejan Stanojević suspendovani zbog crvenih kartona na Olimpijskim igrama", rekao je Sovrović i dodao da će javnost o celoj situaciji više saznati u petak.
"VSS će u petak organizovati pres konferenciju pred utakmicu sa Španijom, pa će mediji moći da postavljaju pitanja ne samo meni, već možda i predstavniku igrača", potvrdio je Sovrović za B92.


2: fopen(/mnt/volume-cache/kovach/9a4871d5530f4b9b270b17451dcee475.cache): failed to open stream: No space left on device
Datoteka: /home/kovach/sites/kovach.rs/current/index.php
Linija: 992