Kovach.rs

Info => Vesti => Temu započeo: slavkoni Novembar 08, 2010, 18:37:52Naslov: Seka Aleksić pozvala kolege da zajedno pomognu Kraljevčanima
Poruka od: slavkoni Novembar 08, 2010, 18:37:52
Budući da je zemljotres koji se dogodio u Kraljevu uzdrmao celu Srbiju, pevačica Seka Aleksić (http://www.crvenitepih.com/?s=Seka+Aleksi%C4%87) javno je pozvala sve svoje kolege da organizuju veliki humanitarni koncert i da sva prikupljena sredstva doniraju Kraljevčanima.

“Evo ja javno pozivam… sve kolege, koleginice da organizujemo humanitarni koncert za pomoć ljudima iz Kraljeva kojima je zemljotres uništio domove!!! Pozivam SVE da mi se pridruže i pomognu tim ljudima, hajmo da vidimo koliko će se vas javiti sa željom da učestvuju u ovoj akciji?!”- napisala je Aleksićeva na svom profilu na Facebooku i pozvala Beogradsku arenu da ustupi dvoranu za koncert.

“Naša zemlja ima toliko zvezda, da se svi skupimo i uz simboličnu cenu karte sigurna sam da možemo pomoći Kraljevu. Ja sam spremna na ovaj humanitarni gest. A vi, drage kolege?” kaže pevačica.

Budući da su u Srbiji koncerti ponovo u modi, Sekina inicijativa možda zaista bude i realizovana, ukoliko ostali pevači prihvate njenu ideju!