Kovach.rs

Kompjuteri i Internet => Zanimljivi sajtovi => Temu započeo: mega games Oktobar 19, 2008, 21:44:35Naslov: www.svrljig.net
Poruka od: mega games Oktobar 19, 2008, 21:44:35
Pozdrav Kovach forumu (http://www.kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC_howdy.gif)

(http://img171.imageshack.us/img171/9734/svrljignetvesti12244417ny9.th.png) (http://img171.imageshack.us/my.php?image=svrljignetvesti12244417ny9.png)(http://img171.imageshack.us/images/thpix.gif) (http://g.imageshack.us/thpix.php)
Dozvolite da predstavim naš portal i forum. Naša online zajednica je relativno mlada (nedavno proslavili naš prvi rođendan) ali okosnicu tima čine talentovani entuzijasti koji sve daju od sebe da portal bude na visokom nivou kvaliteta. Naša namera je da kreiramo web prostor gde će se Svrljižani i prijatelji Svrljiga informisati, diskutovati i razonoditi se ; bavimo se lokalnim temama ali i temama iz domena opšte kulture, imamo teme koje su ozbiljnije kao i teme lakših sadržina. Za svakog ponešto.

Preporučujemo vam : foto galeriju (http://galerija.svrljig.net/); music mix pool (http://www.svrljig.net/forum/index.php/page,27.html) gde promovišemo lokalne DJ snage (download njihovih eksluzivnih mixeva je moguć iz widgeta na home strani) ; naš youtube kanal (http://www.youtube.com/svrljignet) sa spotovima vezane za događaje u kojima smo učestvovali ; naš forum (http://www.svrljig.net/forum/index.php?action=forum) gde ćete , nadam se, naći nešto i po vašem ukusu...

Već imamo jednog zajedničkog člana a to je Mickili (koju pozdravljam ovom prilikom). Do pisanja i čitanja, veliki pozdrav od ekipe www.svrljig.net -a.

www.youtube.com/watch?v=taw5-6m46c4


Naslov: Odg: www.svrljig.net
Poruka od: ZenTale Novembar 02, 2010, 01:32:15
Pozdrav i tebi!

Znamo za tvoj forum, od eSkim-četa, i brata, svraćali smo.. ;)
Samo napred, dopada nam se vaš sajt. :victory:

Jedino što po pravilima ovog sajta, u potpisu ne bi smeo da ti bude link prema nekom drugom sajtu, a reklama na odgovarajućoj temi je ok, i normalno da se ne duplira ista.
Uostalom kao i na Vašem sajtu, zar ne?

Pozdrav iz Niša :travka:


Naslov: Odg: www.svrljig.net
Poruka od: mega games Novembar 04, 2010, 03:06:21
Greška ispravljena, potpis uklonjen :)

Elem, hvala što si se javio iako je topic započet odaaaavno i što svraćaš na forum. Od tada smo, nadam se, malo uznapredovali :).

Pozdrav Kovach forumu i svako dobro !Naslov: Odg: www.svrljig.net
Poruka od: ZenTale Novembar 04, 2010, 10:44:58
Ok, hvala. Naravno, napredovali ste, tako i valja. Svi napreduju, jedino mi kaskamo... al' dobro, to je neka druga priča.
Pozzzz :prijatelj: :travka: