Kovach.rs

Info => Vesti => Temu započeo: Милан Бандић Oktobar 30, 2007, 18:05:38Naslov: Crnogorka prva mis slovenskih zemalja
Poruka od: Милан Бандић Oktobar 30, 2007, 18:05:38
Sandra Mitrović iz Crne Gore proglašena je u subotu uveče za prvu mis slovenskih zemalja na ceremoniji koja je održana u beogradskom Centru „Sava“, kao završni deo sedmodnevne humanitarne manifestacije „Slovenska lepota“.
Za prvu pratilju proglašena je Biljana Georgijevska iz Makedonije, titulu druge pratilje ponela je Petrova Miglena Rumenova iz Bugarske, a Jovana Mihajlović iz Srbije je postala mis fotogeničnosti.
- Trinaest mi je srećan broj - rekla je Sandra Mitrović Beti posle ceremonije, pošto se na bini predstavila pod tim rednim brojem.
U takmičenju, koje bi po zamisli organizatora trebalo da se održava svake godine u drugoj zemlji, učestvovale su devojke iz Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Srbije, Poljske, Češke, Slovačke, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Rusije, Ukrajine i Belorusije.
Dok su scenografija i predstavljanje devojka bili na vrlo visokom nivou, samo proglašenje nije odavalo utisak dobre organizacije. U organizaciji izbora je rečeno da se to dogodilo zbog uklapanja u dužinu televizijskog snimka, koji će biti emitovan na TV „Pink“. Izostao je tradicionalni element izbora za mis - imenovanje devojaka koje su ušle u drugi krug, a imena dobitnica titula čitana su iz koverata, na bini. U žurbi su čak pobrkani pokloni koji su otišli dobitnicama titula, a jedan član sedmočlanog stručnog žirija, Saša Ćurčić, nije se pojavio na ceremoniji, pa nije ni glasao.
Kasting je organizovala bivša manekenka Katarina Rebrača, osnivač istoimenog dobrotvornog fonda, a iza same manifestacije stoji fondacija „Slovenska lepota“.


2: fopen(/mnt/volume-cache/kovach/ed97711287f33989b31937f0305f1c9a.cache): failed to open stream: No space left on device
Datoteka: /home/kovach/sites/kovach.rs/current/index.php
Linija: 992