ZenTale
|
|
« Odgovor #120 poslato: Jul 09, 2007, 05:14:20 » |
|
Naravno da pre primećuju bučnije. A kasnije i ponekad i one druge. A koga od njih i poštuju...? Pa to je teško reći. Možda ni jedne ni druge.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #121 poslato: Jul 09, 2007, 09:54:01 » |
|
evo i ja nesto da napisem ...
...mnbvcxzlkjhgfdsapoiuytrewq qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm lkjhgfdsapoiuytrewqmnbvcxz...
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #122 poslato: Jul 09, 2007, 10:33:08 » |
|
da, Majo, slažem se...
...jfjfjgiwjgirwgšrvkmkfšwkgowkć....
Bash interessantno,...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SBgirl07
|
|
« Odgovor #123 poslato: Jul 09, 2007, 13:41:37 » |
|
postujemo,postujemo...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #124 poslato: Jul 09, 2007, 14:41:32 » |
|
ludilo, zar ne?
cOoLeRkA, znala sam da ces se sloziti... ni ja u pocetku nisam mogla da verujem...bila sam u soku
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #125 poslato: Jul 10, 2007, 02:49:03 » |
|
Imam jedno pitanje, nesto sam pricala sa drugaricom pa smo usli u malu debatu... Sta vi mislite da li ljudi vise postuju osobe koje su u drustvu tihe, ali kada kazu nesto to ima smisla, ili osobe koje stalno seru i retko kada kazu nesto pametno?
A oni koji stalno seru ali stalno pricaju i nesto pametno... xexexe... ? Ja najvise volim umerenost... mada ni sama ponekad ne znam biti takva... ali se trudim...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #126 poslato: Jul 10, 2007, 02:50:36 » |
|
puf ... kako imas zivaca da kuckas toliko?
A da... pa nije da imam mnogo zivaca...inace nemam.. nego eto..nakupi se... svaki dan po malo..nisam sad ja sela i otkucala 1000 postova odjednom...odavno sam ja clan ovde...i...sta ja znam...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mushmula
|
|
« Odgovor #127 poslato: Septembar 17, 2007, 21:14:45 » |
|
da se "opomenu"novi nikovi da malo mu ga daju po kuckanju...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*Mala Ally*
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #128 poslato: Septembar 17, 2007, 22:40:49 » |
|
Jel ova tema postoji da bi se mogli napadati "novi"? Pa nisu baš svi došli ovdje da napišu 10 postova pa da mogu skidat muziku.
|
|
|
Sačuvana
|
"Najubojitije oružje kojim su se žene služile vijekovima i koje podjednako djeluje i u odbrani i u napadu je OSMJEH"
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #129 poslato: Septembar 17, 2007, 22:45:49 » |
|
uglavnom vecina dolazi i retko se deshava da ostave i 10 postova...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*Mala Ally*
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #130 poslato: Septembar 17, 2007, 22:56:55 » |
|
E ja planiram da podatak "poruke" bude cetvorocifren br. Ne znam koliko ce mi trebati za to ali potrudicu se!
|
|
|
Sačuvana
|
"Najubojitije oružje kojim su se žene služile vijekovima i koje podjednako djeluje i u odbrani i u napadu je OSMJEH"
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #131 poslato: Septembar 18, 2007, 00:38:11 » |
|
Jel ova tema postoji da bi se mogli napadati "novi"? Pa nisu baš svi došli ovdje da napišu 10 postova pa da mogu skidat muziku.
Ne, dušo... ova tema služi da se novi članovi malo "otkrave"... Inače, ovde niko nikog ne napada (uglavnom )... Većina nas je došla ovde da skine neku pesmu, ali su mnogi ostali... Ovaj forum je prava zaraza, videćeš već...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #132 poslato: Septembar 18, 2007, 01:57:15 » |
|
GO, LITTLE ALLY, GO.. ...Ally B Good... Šali se Zen, samo napred Ally, podržavamo te, zaista i drago nam je da imamo novu drugaricu..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #134 poslato: Oktobar 26, 2007, 14:30:26 » |
|
Ewo sad ja da "opomenem" nove clanove da ga udare po kucakanju... xexe..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|