Kovach.rs
Vesti: Kovach.rs --> ANDROID aplikacija za horoskop.
 
*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije


Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Oktobar 14, 2018, 14:52:02

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
članova
Ukupno članova: 185692
Najnoviji: Bobbohops
Statistika
Ukupno poruka: 185083
Ukupno tema: 4466
Prisutnih danas: 17
Najviše prisutnih: 564
(Jul 28, 2013, 16:27:16)
Prisutni korisnici
Korisnika: 0
Gostiju: 12
Ukupno: 12
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 10
 21 
 poslato: Jun 01, 2014, 21:32:34 
Započeo Милан Бандић - Poslednja poruka G@rf!3ld
Osecam se kao Will Smith u filmu I am Legend!  Cheesy

 22 
 poslato: Jun 01, 2014, 21:28:13 
Započeo Милан Бандић - Poslednja poruka G@rf!3ld
Pa dajte, cekam vec 20 dana ne bi li se neko javio, buuuudite se!!  Grin

 23 
 poslato: Maj 11, 2014, 22:42:02 
Započeo Милан Бандић - Poslednja poruka G@rf!3ld
Drugari, malo sam se prisetio svih 7 godina na ovom nasem forumu i uhvatila me nostalgija. Grin Nedostajete! Smiley

 24 
 poslato: Mart 31, 2014, 16:32:16 
Započeo ovaca - Poslednja poruka ovaca
Dodela nagrada Osmog međunarodnog festivala humora i satire "MILOVAN ILIĆ MINIMAKS"
31. март 2014. у 01:18
Dodela nagrada Osmog međunarodnog festivala humora i satire "MILOVAN ILIĆ MINIMAKS", u organizaciji Scene svih kreativnih koji će biti održan u utorak 1. aprila 2014. godine u 13 sati u Domu za ometene u razvoju, ul. Kninska bb, u Veterniku.

 

Konkurs je raspisan za aforizam, a stiglo je preko hiljadu radova od više stotina autora iz zemlje i inostranstva, saopštio je žiri u sastavu mr Jovan Mihajilo, predsednik, posthumno, mr Nera Rikic Legac, član i Stojan Simić Krpica, član.

 

Prvu nagradu dobio jei Jovan Kragujević, Novi Sad, Srbija.

Jovan Kragujević (1950) rođen je i živi u Novom Sadu. Diplomirani pravnik. Bio je autor i urednik emisija o džezu na Radio Novom Sadu i Radio 021. Objavljivao je tekstove o muzici u Borbi i Našoj Borbi. Prve aforizme objavljuje 1972. u listu novosadskih studenata Index, a posle četrdeset godina ponovo objavljuje u Afirmatoru, Etni, Šipku, Nosorogu, Ljudnici, Užičkoj nedelji, Apatinskoj hronici, Afoteci 2 i Banatskom peru.

 

Drugu nagradu dobio je Saša Jovičić iz Vukovara, Hrvatska.

 

Treću nagradu dobio je Živko Đuza iz Mrkonjić Grada, RS, BIH.

 

Secijalnu nagradu za sveukupan satirični rad i delo je dobio Vasil Tolevski, Skopje, Makedonija.

Vasil Tolevski rođen je 1956. god. u Budimpešti. Diplomirani mašinski inžinjer. Oženjen i ima dve ćerke, Nataša i Olgica. Živi i radi u Skoplju. Objavio: Četiri koraka do istine (1988), Muzika za gluve (2006), Našite prijateli (2007), antologija makedonskog aforizma (2007 -dvojezično), Isuse, Lucifer nas zove (2007 - dvojezično), Našite prijateli 2 (2008) i Antologija balkanskog aforizma (2008 -dvojezično). Zastupljen u antologiji makedonskog aforizma (1988 - Novi Sad). Na makedonski jezik objavio knjige Baljka, Čotrića i Simića (2007) u ediciji Svetska satira. U pripremi još četiri naslova savremenih srpskih satiričara. Sarađivao sa: Osten, Studentski zbor, Mlad borec, Vreme, Jež, Ježev humor...Sada najradije šalje svoje radove za Etnu, Jež, Nosorog, Žikison, Večernje novosti, Politiku, Donstalens, Stršel, Toti list... Isključivo voli žive nastupe, jer upoznaje nove ljude koji mu pokljanjaju knjige, pa je nastupao u Beogradu, Plevlju, Požarevcu,Bjeljini, Skoplju... Osvojio je sve makedonske nagrade. Od svih nagrada najdraža mu je Radoje Domanović 2007. Bio je urednik za humor i satiru u studentskom listu "Studentskizbor". Sada je glavni i odgovornik urednik časopisa "Makedonski Osten".

 

 

Znajući da je smeh najbolji lek, iz humanitarnih razloga, dodela nagrada smog međunarodnog festivala humora i satire "MILOVAN ILIĆ MINIMAKS" biće održana u utorak 1. aprila 2014. godine u 13 sati u Domu zaometene u razvoju, ul. Kninska bb, u Veterniku, uz odgovarajući program.

 

 

Prema ideji i inicijativi i Stojana Simića Krpice, uz podršku Mr Jovana Mihajila, posthumno iz zahvalnosti, mr Nere Legac Rikić, kao žirija, i Zvezdane Simić, kao tehničke pomoći, koji svi rade potpuno besplatno, u organizaciji Scene svih kreativnih, nezavisno od politike, moći, novca, seksa i nasilja, kako bi se povratilo dostojanstvo književnosti i umetnosti, ne tražeći niti dobijajući novac od ministarstva kulture grada Novog Sada, ni ministarstva AP Vojvodine, ni ministarstva Republike Srbije, niti evropskih ni svetskih fondova, niti vladinih niti nevladinih organizacija niti pojedinaca, iako bi ih mogli dobiti. NAGRADE MEĐUNARODNIH FESTIVALA POEZIJE I KRATKE PRIČE i festivala humora i satire "Milovan Ilić Minimaks" KOJE ORGANIZUJE SCENA SVIH KREATIVNIH NISU VEZANE ZA NOVAC, ne može ih svako dobiti, i prestižne su.

 25 
 poslato: Mart 22, 2014, 13:04:03 
Započeo spartacus - Poslednja poruka ZenTale
Ja, Frankenštajn (2014).. WoW Nice one

http://filmozderi.com/i-frankenstein-2014/ja-frankenstajn-movie_7a5af7b4c.html

 26 
 poslato: Mart 20, 2014, 17:38:38 
Započeo ~Avax~ - Poslednja poruka :) hope
 Smiley Danas je Međunarodni dan srećehttp://zena.blic.rs/Zdravlje/21797/Danas-je-Medjunarodni-dan-srece-10-caka-da-zauvek-budete-veseli-i-nasmejani

Međunarodni dan sreće slavi se u svijetu po drugi put, a ove je godine najviše sreće od njega imao Pharrell Williams čiji hit Happy postaje polako službena himna:


 27 
 poslato: Mart 06, 2014, 23:11:20 
Započeo OOOO1 - Poslednja poruka OOOO1
Jedan katalog namestaja od koga se covek oseca lepse: http://www.mondline.rs/katalog-le-isole.php

 28 
 poslato: Mart 03, 2014, 21:56:36 
Započeo OOOO1 - Poslednja poruka OOOO1
Kad bi bilo više para ne bi se razmišljalo. Naravno, to nas ne sprečava da vidimo kuda ide taj stilski nameštaj i šta ćemo jednog dana možda imati u svojim stanovima.

http://www.mondline.rs/

Lepo i elegantno.

 29 
 poslato: Februar 22, 2014, 18:40:09 
Započeo ovaca - Poslednja poruka ovaca
Konkurs TRECEG medj. festivala poezije i kratke price dece i mladih "PAVLE POPOVIC do 24 sata 25 februara.
Konkurisati mogu i ucesnici i ucesnice koji su vec dobijali nagrade nasih festivala,ili nekih drugih konkursa,naravno i oni koji nisu nikad dobili neku nagradu.Jedna osoba moze konkurisati i u kategoriji poezije i kratke price,ako ih pise.Radove na slobodne teme.do 3 pesme,do 3 price. NEMOJTE SLATI VISE OD 3 PESME,OD 3 KRATKE PRICE,BOLJE SE POTRUDITE DA UDESITE I NAPISETE I POSALJETE NAJBOLJE,NAJKVALITETNIJE RADOVE,slati do 25. FEBRUARA  2014.godine ,svako na svom jeziku,na email: stojan.simic.krpica@gmail.com, a kategorije su: osnovci poezija,osnovci kratka prica,srednjoskolci poezija,srednjoskolci kratka prica,u kategoriji do 30 godina poezija,u kategoriji do 30 godina kratka prica.
 
 Da bi se sacuvala uspomena na jednog od najvecih  pesnika rodjenog 18. avgusta 1923. godine u Beranima U Crnoj Gori a koji je ziveo u Novom Sadu,u Vojvodini ,Srbiji i u bivsoj Jugoslaviji "PAVLE POPOVICA,da bi se negovalo knjizevno stvaralastvo dece i omladine,
 raspisuje se Konkurs TRECEG medj. festivala poezije i kratke price dece i mladih ,"PAVLE POPOVIC",
prema ideji i inicijativi Stojana Simica Krpice,uz podrsku mr Jovana Mihajila i mr Nere Legac,kao zirija i Zvezdane Simic,kao tehnicke pomoci,koji svi rade potpuno besplatno, u organizaciji Scene svih kreativnih ,nezavisno od politike,moci,novca,seksa i nasilja,kako bi se povratilo dostojanstvo knjizevnosti i umetnosti,ne trazeci niti dobijajci novac od ministarstva kulture grada Novog Sada,ni ministarstva pokrajine Vojvodine, ni ministarstva Republike Srbije,niti evropskih ni svetskih fondova,niti vladinih niti nevladinih organizacija niti pojedinaca, iako bi ih mogla dobiti.NAGRADE MEDJUNARODNIH FESTIVALA POEZIJE I KRATKE PRICE KOJE ORGANIZUJE SCENA SVIH KREATIVNIH NISU VEZANE ZA NOVAC,ne moze ih svako dobiti,i prestizne su. Zahvaljujemo se pesnicima i piscima koji nam daruju knjige koje delimo kao nagrade uz diplomu.,i da bi se sacuvala uspomena na jednog od najvecih   pesnika u Vojvodini ,Srbiji i u bivsoj Jugoslaviji,"PAVLa POPOVICa,rodjenih u Crnoj Gori,
TRECI međunarodni festival za decu, srednjoškolsku,studentsku omladinu do 30 godina "PAVLE POPOVIC
 objavljuje konkurs za literalne radove u kategoriji pesme i kratke priče i pozivaju se sva zainteresovana deca,srednjoškolska,studentska omladina do 30 godina svoje radove šalju na email adresu
Konkurs TRECEG medj. festivala poezije i kratke price mladih"PAVLE POPOVIC
stojan.simic.krpica@gmail.com (koji imaju email adresu) odnosno postom (obicnom,NEMOJTE SLATI POSEBNOM POSTOM):
" (za konkurs) Stojan Simic Krpica, Marka Miljanova 18/39, 21000 Novi Sad, Republika Srbija.
 
AKO IMAS EMAIL adresu,nepotrebno je da saljes obicnom postom,ako je nemas lako je otvoriti email adresu. PESME I PRICE koje se salju na fb.profil ili u inbox clanova zirija, ili se dostavljaju preko nekoga nece se uzimati u obzir. Pravo ucešća imaju sva deca,srednjoškolska, i studentska omladina do 30 godina iz Srbije i inostranstva,svako na svom jeziku.
 
Radove,svako na svom jeziku. (do tri pesme,odnosno do tri price ) slati do 25.FEBRUARA  2014.godine, u tri primerka (koji salju postom), a jedan primerak koji salju emailom) punim imenom i prezimenom ucesnika,ucesnice,  ,obaveznim mestom rodena i zivljena,emailom i kratkom biografijom,
eventualno telefonom,mada nije obavezno.
 
POTREBNO JE DA UCESNICI KONKURSA NAPISU U KOJOJ KATEGORIJI KONKURISU, a kategorije su,osnovci poezija,osnovci kratka prica,srednjoskolci poezija,srednjoskolci kratka prica,u kategoriji do 30 godina poezija,u kategoriji do 30 godina kratka prica.
Radove slati do 25.FEBRUARA 2014.godine.
 
Dodela nagrada TRECEG    medjunarodnog festivala poezije i kratke price " PAVLE POPOVIC"
bice U prVOJ sedmici MARTA 2014.godine. u gradskoj biblioteci Stevan Sremac, Narodnih heroja 5 .KOD GLAVNE POSTE,u Novom Sadu, uz odgovarajuci program s nastupom prisutnih pesnikinja i pesnika,knjizevnica i knjizevnika
 

 30 
 poslato: Februar 22, 2014, 18:33:39 
Započeo ovaca - Poslednja poruka ovaca
Dodela Dodela nagrada CETVRTOG medj. festivala poezije i kratke price VOJISLAV DESPOTOV
29. Јан
svi ste pozvani da dodjete i ucestvujete,ako zelite,kao gosti.
U  biblioteci Stevan Srenac,Narodnih heroja 5,Novi Sad,KOD GLAVNE POSTE,
petak 31.1.2014.godine u 18 sati uz odgovarajuci umetnicki program.
 
 Dodela nagrada CETVRtog festivala  medjunarodnog festivala poezije i kratkeprice  mladih VOJISLAV DESPOTOV
 
 
Da bi se negovalo knjizevno stvaralastvo dece i omladine i da bisacuvala uspomena na VOJISLAV DESPOTOVa ,jednog od najvecih srpskih neoanvargadnih i postavangardnih pesnika,rođen u Zrenjaninu, 195o.godine,koji je ziveo  u Novom Sadu,u organizaciji Scene svih kreativnih ,odrzava se CETVRTI medjunarodni festival za decu, srednjoškolsku,studentsku i omladinu do30 godina   VOJISLAV DESPOTOV,prema ideji i inicijativi Stojana Simica Krpice,uz podrsku mr Jovana Mihajila i mr Nere Legac,kao zirija i Zvezdane Simic,kao tehnicke pomoci,koji svi rade potpuno besplatno, u organizaciji Scene svih kreativnih ,nezavisno od politike,moci,novca,seksa i nasilja,kako bi se povratilo dostojanstvo
knjizevnosti i umetnosti,ne trazeci niti dobijajci novac od ministarstva kulture grada Novog Sada,ni ministarstva AP Vojvodine, ni ministarstva Republike Srbije,niti evropskih ni svetaskih fondova,niti vladinih niti nevladinih organizacija niti pojedinaca,iako bi ih mogli dobiti.NAGRADE MEDJUNARODNIH FESTIVALA POEZIJE IKRATKE PRICE KOJE ORGANIZUJE SCENA SVIH KREATIVNIH NISU VEZANE ZA NOVAC,ne moze ih svako dobiti,i prestizne su. Zahvaljujemo se pesnikinjamai pesnicima,piscima i knjizevnicima sto nam daruju knjige koje dajemo  kao nagrade uzdiplomu.
 
 
U organizaciji Scene svih kreativnih ,odrzava se CETVRTI medjunarodifestival za decu, srednjoškolsku,studentsku i omladinu do 30 godina  VOJISLAV DESPOTOV,
 
Ziri festivala radio je u sastavu mr. Jovan Mihajilo (predsednik),mr.Nera Legac (clan) i Stojan Simic Krpica (clan).Na konkurs je stiglo
 
 nekoliko hiljada radova od vise stotina autora iz zemlje iinostranstva (mahom iz zemalja bivse Jugoslavije).
 
 
Prvu nagradu cETVRTOG međunarodnog festival poezije i kratke price mladih  VOJISLAV DESPOTOV za poezijuu kategoriji do trideset godina za poeziju dobili su:
Nemanja Dragas,Beograd,Srbija,
Novak Djukic,Beograd,,Srbija,
Goran Gatalica, Zagreb,Hrvatska,Haris Jasarevic ,Novi Pazar,Srbija,
Goran Zivkovic,Nis,Srbija.
 
 
Drugu nagradu CETVRTOG međunarodnog festival poezije i kratke price mladih  VOJISLAV DESPOTOVu kategoriji do trideset godina za poeziju dobili su:
Nikola Corac. Podgorica Crna Gora,
Danijela Kojic, Brijest, Priboj, (Bijeljina),Republika Srpska,Bosna iHercegovina,
Ferida Durek,Donji Vakuf, studentica u Mostaru,Bosna i Hercegovina,
Mirjana Komarica Priboj,Srbija.
Suzana Ranđelović, Niš,Srbija,
Dajana Lazarevic,Beograd,Srbija,
Marija Stosic  , Vranje, student Pravnog fakulteta u Nisu , Srbija,
Jovana Milutinovic,Paracin,Srbija,
Aleksandar Veličković.Obrenovac.
 
Trecu nagradu  CETVRTOG međunarodnog festival poezije i kratke price mladih  VOJISLAV DESPOTOVu kategoriji do trideset godina za poeziju dobili su:
Kristijan Djordjevic,Vranje,Srbija,
Valentina Tyna Filipović,Zagreb,Hrvatska,
Milica Milovanovic,beograd,Srbija,Vesna Jokić,Gradiška, Republika Srpska, BiH.
Biserka Gajić, Kolar,  kod Jagodine,Srbija.
Viktor Novakovic,Beograd,Srbija,
Marija Crnoja ,Adžamovci,Hrvatska,
Elena Angelovska,Skopje,R.Makedonija,
Sanja Radovanović, Knjaževac, Srbija,
Tatjana Drazic,Vukovar.
 
U kategoriji do 30 godinaza kratke price:prva nagrada  CETVRTOG međunarodnog festival poezije i kratke price mladih  VOJISLAV DESPOTOV:
Aleksandar Obradović , Bijelo Polje, Crna Gora,
Nemanja Ilic, Nis,Srbija,
Mirnes Modric iz Banovica,BiH,Tijana Banovic,krusevac,Srbija,
Helena Himel,Ecka,Srbija,
Mirjana Zarić, Jakovo,Srbija,
Milena Stojanović,Paraćin,Srbija.
 
 
Drugu nagradu  CETVRTOG međunarodnog festival poezije i kratke price mladih  VOJISLAV DESPOTOVu kategoriji do 30 godina za kratke price:
Rodić Dijana Beograd,Srbija,
Vojislav Vukomanovic,Kragujevac,Srbija,
Marina Stosic,Vranje,Srbija.
Boris Petrovic,Banja Luka,BiH,
Srbijanka Stanković,Prokuplje.Srbija,
Andrej Sikimic,Novi Sad,Srbija,
Aleksandar djuric,Pozarevac,Srbija,
Tatjana Pajic,loznica,Srbija.
 
Treca nagrada CETVRTOG međunarodnog festival poezije i kratke price mladih  VOJISLAV DESPOTOV  u kategoriji do 30 godina za kratke price:
Dušan Marinković,, Nišu,Srbija,
Bojana Kulidžan Gromovic, Mostar, BiH,Čačak,Srbija,
Bojana Tufegdzic,Krusevac,,Srbija.
Vojin Badnjar. Romana, Ljubija, ,Republika Srpska,
Aleksandra Spalević, rođena u Peći, živi u Beogradu.Srbija,
Rodić Dijana,Beograd,Srbija,Lilian Zivkovic,Zeleznik,srbija.
 
 
 
srednjoskolci poezija Prva nagrada  CETVRTOG međunarodnog festival poezije i kratke price mladih  VOJISLAV DESPOTOVu kategoriji srednjoskjolaca za poeziju:
Tanja Slaveva,gimnazijna Koco Racin,Veles,Makedonija.
Irena .Hristova,Veles,Makedonija.
Dane Dodić rodj.  Kruševac,Trstenik,Srbija,
Aleksandar Nikolic,Leskovac,Srbija,
Anastazija Kocic,,Nis,Srbija,Aleksandra Savic,Beograd,Ekonomska skola Nada Dimic,literarna sekcijaSremac,mentorka Snezana Obradovic,,Srbija.
 
 
Druga nagrada  CETVRTOG međunarodnog festival poezije i kratke price mladih  VOJISLAV DESPOTOV kategoriji srednjoskjolaca za poeziju:
 
Melisa Kadrić ,Lukavac,BIH,
Milica Mitić,Stajkovce, opština Vlasotince,Srbija,
Ana Radulovic,Kraljevo,Srbija,
 Milan Zunjanin, Trstenik,Srbija,
Vukasin Vojvodic,gimnazija Svetozar Markovic,Novi Sad,Srbija,
Sanja Mirceva,SOU gimnazija Koco Racin,Veles,R.makedonija,
Radovan Sindjelic,Bogatic,srbija
,Aleksandra Petrovic,TS Milenko Verkic Nesa,Pecinci,Zmaj u zelenim carapama",veroucitelj Milos Jeftic,Srbija,
Despina Siljanoska,SOU gimnazija Goce Acev,Prilep,R.Makedonija.
 
 
 
 vTreca nagrada  CETVRTOG međunarodnog festival poezije i kratke price mladih  VOJISLAV DESPOTOV kategoriji srednjoskjolaca za poeziju:
Darko Sekulic,Derventa, Bosna i Hercegovina,
Dejana Dongo, Bačka Palanka,Srbija,
Anastazija Petrova,Stip,Makedonija,
Nebojša Janković,Srednja škola "22 oktobar " Žabalj,Turistički tehničar,treća godina,Srbija,
Vuk Piljevic,rodj.Pristina,,gimnazija,Nis,Srbija,
Milica Mitić, Leskovac, Stajkovce,  Vlasotince,Srbija,
Aleksa Rajcevic,Cacak,Srbija,
Ana Velikic,TS Milenko Verkic Nesa,Pecinci,Zmaj u zelenim carapama",veroucitelj Milos Jeftic,Srbija,
Ana  Petrovic, Beograd, Obrenovac,Srbija,
ŠkolaPoljoprivredno-hemijska škola Obrenovac,Srbija,Stevan Milosevic ,Vranje.Srbija.
 
 
 
 
prva nagrada CETVRTOG međunarodnog festival poezije i kratke price mladih  VOJISLAV DESPOTOV  u kategoriji srednjoskjolaca za kratke price:
Velma Suljendic,Tuzla,BIH,
Beograd,Ekonomska skola Nada Dimic,literarna sekcijaEmilija suvajac,Sremac,mentorka Snezana Obradovic,Srbija,
Katarina Starcevic,Beograd,Ekonomska skola Nada Dimic,literarna sekcijaSremac,mentorka Snezana Obradovic,,Srbija,
Vanja Ralic,osnovna skola pri matematickoj gimnaziji,Beograd,profesorica Anđelka Petrović,Srbija.,matematička gimnazija u Beogradu,mr Andjelka Petrovic,profesorka srpskog jezika i knjizevnosti.
 
 
 
Druga nagrada  CETVRTOG međunarodnog festival poezije i kratke price mladih  VOJISLAV DESPOTOVu kategoriji srednjoskjolaca za kratke price:Nevena Antić.knjaizevac
 
 
Treca nagrada zaa kratke price
 Rajka Milišic,Banja Luka, RS, BiH.
,
 
 
 
 
 poezija osnovci
 
 
Prva nagrada  CETVRTOG međunarodnog festival poezije i kratke price mladih  VOJISLAV DESPOTOVu kategoriji osnovaca za poeziju:Aleksa Marjanovic,OS"Arcibald Rajs",Beograd,prof.LjubinkaMarkovic,Srbija.Dragana Nikolići,stureno odeljenje uRečici-učiteljica Zdenka Ristić . Centralna škola Božidar Dimitrijević-Kozica - U Bradarcu . Grad Požarevac,,Srbija,Luka Maksimovic,os Car Konstantin,Nis,Srbija,mentor,Dragana Antic,Srbija,Malina Kolarovska,, "Sv.Kliment Ohridski Dracevo"Skopje,,R Makedonija,mentorica Rozica Trajkovska,Ksenija Vekic i Jovana Mijalcic,,os NikolaTesla,Beograd,mentorka Aleksandra Drakulic,Srbija,Aleksa Stanic,OS Veljko Vlahovic,Novi Sad,mentorica Snezana Stanojevic,Srbija,Sara Vostinic 8/1 OS ,,Vuk Karadzic"Knjazevac,Srbija.
 
 
 
Druga nagrada  CETVRTOG međunarodnog festival poezije i kratke price mladih  VOJISLAV DESPOTOVza poeziju OSNOVCI:Eva Blazevska,, "Sv.Kliment Ohridski Dracevo" Skopje,,RMakedonija,mentorica valentina Trajkovska,Angela Stojanovska,v.Kliment Ohridski Dracevo" skopje,,RMakedonija,mentorica Valentina TrajkovskaAleksa Nikolic, Stanislav Srermcevic Kragujevac,mentor PredragNikolic,Srbija.Iva Mircev,Sv.Kiril i Metodij,Veles ,R.Makedonija,mentor Maja Jovanovska,Simona Georgieva,,Petar  Musev,Bogdanci,Makedonija,mentor Katerina CRceva,Jelena Jovanovic ,beograd,Srbija.I
 
treca nagrada   CETVRTOG međunarodnog festival poezije i kratke price mladih  VOJISLAV DESPOTOVu konkurenciji osnovaca za kratke price dobili su:cedomir Gavric,os Veljko Cubrilovic,P,lopare,RS/BIH,nastavnica Vesna JovicSladjana Lazic,,literarna sekcija Jutra plavogsljeza,Tuzla,nastavnicaMirjana Lazarevic,BIH.Ana Stavrov,literararna ,pesnicka radionica narodne biblioteke Detko Petrov,Dimitrograd,mentor Elizabeta Georgiev,Srbija,Jelica Jevtic. Beograd, Osnovna skola Vojvoda Stepa.Srbija,Jelena Jovanovic,Beograd,Srbija,Teodora Vesić,Kragujevac, u Vučiću-Rača,Srbija.
 
 
 
Prva nagrada  CETVRTOG međunarodnog festival poezije i kratke price mladih  VOJISLAV DESPOTOVosnovci kratke price:Mina Stankovic, , OS"Arcibald Rajs",Beograd,prof.Ljubinka Markovic,Srbija.
Danica Brklja,Osnovna škola Sokolac,Bosna I Hercegovina (RS),
Ljubica Milosavljevic Smederevska Palanka,Srbija,
Petar Vukovic,,osnovna skola pri matematickoj gimnaziji,Beograd,profesorica Anđelka Petrović,Srbija.
 
 
     Druga nagrada  CETVRTOG međunarodnog festival poezije i kratke price mladih  VOJISLAV DESPOTOVu konkurenciji osnovaca za kratke price:
Nastasija Manasijevska,сновно образование - ОУ."Браќаdragana naumovska, Миладиновци",Kumanovo,Makedonija,
Sv.Kliment Ohridski Dracevo" skopje,RMakedonija,mentorica rozica Trajkovska.
Katja Dimov,literararna ,pesnicka radionica narodne biblioteke Detko Petrov,Dimitrograd,mentor Elizabeta Georgiev,
Stanislav Srermcevic Kragujevac,mentor PredragNikolic,Srbija.
Renata Peeva,Petar  Musev,Bogdanci,Makedonija,mentor Katerina CRceva.
 
 
                                                                                               
 
 
Treca nagrada  CETVRTOG međunarodnog festival poezije i kratke price mladih  VOJISLAV DESPOTOV
za keatke price osnovci:
Mila Milosavljević,O.Š."Heroj Radmila Šišković",Smederevska Palanka,Srbija,
Marina Vracaric,os Laza Kostic,Beograd,Srbija,
Marija Petrovic,OS Veljko Cubrilovic,Priboj,Lopare,RS/BIH,nastavnica Vesna Jovic,
Angela Stojanovska,v.Kliment Ohridski Dracevo" Skopje,,R.Makedonija,
,mentorica Valentina Trajkovska,
 
Ivona Trajkovska,Kliment Ohridski Dracevo" Skopje,,RMakedonija,mentorica Valentina TrajkovskaMakedonija,mentorica Valentina Trajkovska,
 
 
Dodela nagradau  biblioteci Stevan Srenac,Narodnih heroja 5,Novi Sad,KOD GLAVNE POSTE,
 
u PETAK 31..1.2014..godine u 18 sati uz odgovarajuci umetnicki program.
 
 
 
Svim dobitnicima nagrada cestitamo!
 
 
 
I svima koji su ucestvovali na Konkursu Festivala se zahvaljujemo

Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 10
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006, Simple Machines | TinyPortal v0.9.8 © Bloc

Copyright © 2003-2013 by kovach
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS! Dilber MC Theme by HarzeM